Célunk

Blogunk célja, hogy kapcsolatot teremtsen a könyvek olvasói, szerzői és kiadói között. Olyan fórumot kívánunk létrehozni, ahol mindenki megoszthatja véleményét az általa olvasott könyvről másokkal, és - amennyiben magyar szerzője van a könyvnek - a szerzővel is.

Utolsó kommentek

  • timurlink: Neil Gaiman - Al Sarrantonio: 27 képtelen történet Metropolis Média Kiadó „A legutolsó történet E... (2011.07.30. 11:16) Költözés
  • Garfield: Még csak annyit: Ha kijönne a sorozat DVD-n, Tokaji Zsolt alámondásával - természetesen nem a szöv... (2008.11.06. 10:45) Szólítsatok Brad Pittnek
  • Utolsó 20

Partnereink

Odaadó hívetek, Surik

2008.11.05. 20:47 | mitolvasol | Szólj hozzá!

Ljudmila Ulickaja

Odaadó hívetek, Surik

Magvető Kiadó

2007.

"Roppant élvezetes, lendületes, burkoltan ironikus, nagyon orosz regény, amelyből kiderül, hogy a moszkvaiak és a párizsiak tuti lelki társak, és hogy a glasznoszty és a peresztrojka előtt is igen sok moszkvai szart magasról az aktuálpolitikára, és élt és kefélt boldogan reakciósnak vélhető és külföldi elemekkel is (éljen az Inturiszt).
Surikot nők nevelik és nők szeretik egész életében, míg neki nincs élete, kalandjai és viszonya ellenben szép számmal, nagyszámú szeretői ellenére azonban egyetlen igaz szerelme marad... a regény tele van élettel, és olyan képet ad a nőkről, hogy azt tanítani kéne: nem rosszat, nem jót, hanem elfogulatlant és átfogót.
Mindenkinek melegen ajánlom.
Már itt figyel a polcon a szerző hölgy egy másik könyve, az Életművésznők. Kíváncsian várom." 9/10 Fruzsimanó

Címkék: regény 2007 magvető kiadó szépirodalom ljudmila ulickaja ajánlotta fruzsimanó

A bejegyzés trackback címe:

https://mitolvasol.blog.hu/api/trackback/id/tr2752835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása